Mere information om skabeloner i Årsafslutning


Første gang en Årsafslutningsfil åbnes i version 2017.6 vil versionsnummeret på den enkelte skabelon ikke være korrekt. Det skyldes, at programmet ikke kan identificere versionsnummeret på gamle skabeloner. Nogle skabeloner vil have versionsnumre der er ældre end det tidspunkt, hvor programmet er blevet installeret første gang. Det skyldes, at skabelonernes versioner er baseret på den version de oprindeligt er lavet på baggrund af, og ikke den version hvor de er oprettet.

Versionsnummeret vil først være retvisende, når skabelonerne er blevet opdateret første gang i Årsafslutning 2017.6

 

Der er ikke alle skabeloner der vil få versionsnummeret 2017.6, på trods af, at de er blevet opdateret i Årsafslutning 2017.6. Det skyldes at versionsnummeret på rapportens skabeloner ikke afhænger af, hvilken version af årsafslutnings programmet skabelonen sidst er ændret i. Det afhænger i stedet af hvilken version skabelon sidst er blevet opdateret i fra Wolters Kluwers side.

 

Eksempel.

En standard skabelon bliver lavet af Wolters kluwer i Verion 2016.7.

Man ændre selv skabelonen i version 2017.2.

Versionens nummert vil forblive 2016.7 indtil Wolters kluwer laver en opdatering af skabelonen som vælges i ’Opret regnskab…’, eller hentes via ’Hent nyheder’