Årsafslutning Hjælp Prev Page Prev Page
Velkommen til Magnus:Årsafslutning
Arbejdsgang
Virksomhedsoplysninger
Opret regnskabsår
Personoplysninger
Import af saldobalance
Regnskabssystem som støtter SIE-format
Saldobalance
Opret årsregnskab
Posttypeinddeling
Efterposteringer
Oplysninger til årsrapporten
Indstillinger til årsrapport
Pengestrømsopgørelse
Noteoversigt
Knyt til linje i årsregnskabet
Knyt til saldobalance
XBRL
Årsrapport
Øvrige rapporter
Licenser
Licensmenuen
Aktivering af licens
Hjælp til Magnus:Årsafslutning
Magnus Informatiks hjemmeside
Support og hotlineservice
Kontakt Magnus Informatik A/S
Referencer

Magnus Informatiks hjemmeside

Magnus Informatik A/S’ hjemmeside finder du på www.magnus.dk. Her har du mulighed for at læse om forskellige relevante ting:

Info

På denne side er der mulighed for at se de ændringer, der er lavet i de nyeste programversioner. Ved at bladre ned ad siden kan man også læse om ændringerne i vores tidligere programmer.

Produkter

Vi har forskellige produkter, vi kan tilbyde. Her kan læses en kort gennemgang af, hvad de for-skellige programmer kan.

FAQ

Ofte bliver de samme spørgsmål stillet flere gange. Vi har derfor lavet en FAQ side, hvor man kan finde de ofte stillede spørgsmål og svarene dertil. Det kan være en god idé at kigge på siden for at se, om du kan få et hurtigt svar på dit spørgsmål.

Downloads

På denne side har du mulighed for at downloade vores programmer. For at kunne benytte programmerne fuldt ud, er det nødvendigt at erhverve en licens hos en af vores forhandlere (links til forhandlerne kan ses på hjemmesiden). Det er muligt at afprøve programmerne uden licens, dog vil noget af funktionaliteten være fjernet.

Når der udkommer nye opdateringer af vores programmer, og du allerede har en licens, har du mulighed for at downloade den nyeste version og derved holde dig opdateret via hjemmesiden.

Kontakt

Her kan du se, hvem der har ansvaret for de forskellige områder hos Magnus Informatik A/S.

Links

På denne side er der bl.a. links til de firmaer, der forhandler vores programmer. Derudover findes andre relevante links.

Converted from CHM to HTML with chm2web Pro 2.85 (unicode)