Årsafslutning Hjælp Prev Page Prev Page
Velkommen til Magnus:Årsafslutning
Arbejdsgang
Virksomhedsoplysninger
Opret regnskabsår
Personoplysninger
Import af saldobalance
Regnskabssystem som støtter SIE-format
Saldobalance
Opret årsregnskab
Posttypeinddeling
Efterposteringer
Oplysninger til årsrapporten
Indstillinger til årsrapport
Pengestrømsopgørelse
Noteoversigt
Knyt til linje i årsregnskabet
Knyt til saldobalance
XBRL
Årsrapport
Øvrige rapporter
Licenser
Licensmenuen
Aktivering af licens
Hjælp til Magnus:Årsafslutning
Magnus Informatiks hjemmeside
Support og hotlineservice
Kontakt Magnus Informatik A/S
Referencer

Import af regnskabsdata

Standard tekstimport tillader dig at importere filer, som indeholder saldobalance på tekstfilformat (csv-fil, txt-fil, sdv-fil). Informationerne kan indlæses i Excel og gemmes i et af disse formater.

Angiv stien på filen du ønsker at importere. Kontroller om saldobalancen ligger i den rigtige kolonne. Hvis feltseparatorerne er anderledes, end der foreslås, ændres disse. Hvis den første linje er overskrift, skal dette angives.

Hvis der er eksporteret fra et DOS-system, kan det være nødvendigt at markere i feltet OEM format (DOS), da tekst i kontonavne ellers kan blive vist forkert.

Angiv hvilken kolonne, der angiver saldo for indeværende år, og hvilken, der viser for foregående år.

Indhentning af saldo for foregående år er nødvendig for nyoprettede klienter. For eksisterende klienter vil foregående år allerede ligge i programmet, når der er lavet årsskifte.

Angiv kontogruppering benyttes, når konti ikke følger vanlig gruppering af konti, hvor kontoklasse 1-2 er balancekonti, og 3-9 er resultatkonti. For ordinære kontoplaner er funktionen ikke nødvendig.

Klik importer.

Converted from CHM to HTML with chm2web Pro 2.85 (unicode)