Årsafslutning Hjælp Prev Page Prev Page
Velkommen til Magnus:Årsafslutning
Arbejdsgang
Virksomhedsoplysninger
Opret regnskabsår
Personoplysninger
Import af saldobalance
Regnskabssystem som støtter SIE-format
Saldobalance
Opret årsregnskab
Posttypeinddeling
Efterposteringer
Oplysninger til årsrapporten
Indstillinger til årsrapport
Pengestrømsopgørelse
Noteoversigt
Knyt til linje i årsregnskabet
Knyt til saldobalance
XBRL
Årsrapport
Øvrige rapporter
Licenser
Licensmenuen
Aktivering af licens
Hjælp til Magnus:Årsafslutning
Magnus Informatiks hjemmeside
Support og hotlineservice
Kontakt Magnus Informatik A/S
Referencer

Noteoversigt

Afhængigt af hvilket notevalg, der er foretaget, fremkommer der et sæt noter i henhold til kravene for regnskabsklassen, virksomheden har valgt at aflægge regnskab efter. Der kan altid vælges og fravælges noter fra alle virksomhedsklasser.

Ved at dobbeltklikke på den ønskede note i venstre side eller markere den og trykke på pilen, der peger mod højre, bliver noten lagt over i højre side og bliver en aktiv note for det aktuelle selskab. For at komme ind på selve noten dobbeltklikkes på denne.

Rækkefølgen på noterne kan ændres ved at markere noten og benytte pilene op og ned. Rækkefølgen i noteoversigten er den samme som på selve udskriften.

Oprettede noter kan også slettes igen ved at markere noten og trykke på pilen, der peger mod venstre.

Converted from CHM to HTML with chm2web Pro 2.85 (unicode)