Årsafslutning Hjælp Prev Page Prev Page
Velkommen til Magnus:Årsafslutning
Arbejdsgang
Virksomhedsoplysninger
Opret regnskabsår
Personoplysninger
Import af saldobalance
Regnskabssystem som støtter SIE-format
Saldobalance
Opret årsregnskab
Posttypeinddeling
Efterposteringer
Oplysninger til årsrapporten
Indstillinger til årsrapport
Pengestrømsopgørelse
Noteoversigt
Knyt til linje i årsregnskabet
Knyt til saldobalance
XBRL
Årsrapport
Øvrige rapporter
Licenser
Licensmenuen
Aktivering af licens
Hjælp til Magnus:Årsafslutning
Magnus Informatiks hjemmeside
Support og hotlineservice
Kontakt Magnus Informatik A/S
Referencer

Posttypeinddeling

I posttypeinddelingen kobles konti i saldobalancen til aktuelle poster. Koblingen sker i stor grad automatisk ud fra kontointerval. Hvis konti falder udenfor definerede kontointervaller, vil disse ligge i listen Konto uden kobling. Konti uden kobling kan trækkes med musen og slippes på den aktuelle post

Tekst kan ændres ved at markere linjen og ændre den nederst i posttypeinddeling.

Kontrolintervallerne kan også ændres. Kontrolintervallerne tilpasser sig automatisk, når konti placeres ved at trække med musen og slippe i posttypeinddelingen.

Posttypeinddelingen kan vises i kr., tusinde kr., millioner kr., med en, to eller ingen decimaler.

I kolonnen Format kan udskriftsformatet for den enkelte konto ændres ved at klikke på den aflange knap med tre prikker.

Skabelon til posttypeinddeling, disse kan også bruges til andre klienter/selskaber og af andre brugere.

Tilpassede posttypeinddelinger kan gemmes ved at trykke på knappen til højre for sprogvalg i øverste højre hjørne, og på den måde benyttes af samme bruger på flere klienter.

Hvis man ønsker, at posttypeinddelingen skal kunne bruges af andre brugere, skal posttypeinddelingerne gemmes, når man er logget ind som MASTER. Disse vil så kunne blive brugt af andre brugere på netværket ved at vælge posttypeinddeling fra Opret årsregnskab.

Converted from CHM to HTML with chm2web Pro 2.85 (unicode)